torsdag 5. januar 2012

Nyttår.....nye muligheter

Godt nyttår!!
Da har vi et helt nytt år foran oss. Hva vil vi med det? Hva vil det bringe av gleder og sorger? Nye muligheter, nye mål, det er bare å sette i gang! Trener mer, spise sunnere, være snillere, flinkere til å besøke familie og venner. Det var vel det vi skulle i fjor også....


Hva skjedde, mye skjedde...noen opplevde å miste en som sto en nær, noen opplevde samlivsbrudd, noen mistet jobben, noen opplevde det å ikke bli anerkjent osv. Men er det så enkelt å bare legge igjen bagasjen, den gamle bagasjen når klokka runder tolv den aller siste dagen i året. Dette nye året kan gi oss en opplevelse av det å starte på nytt med blanke ark og fargestifter til slik Prøysen synger om, men det er ikke alltid det kjennes sånn. Det e både sant og usant at vi får en dag i morra som rein og ubrukt står. Nye dager gir nye muligheter, men nye dager har også gammel bagasje. Alt er der fortsatt, vi sørger, vi spiser det samme som i fjor, vi har ikke fått ny jobb, vi har ikke fått noen ny partner og vi streber fortsatt med få anerkjennelse, hva gjør vi med det? Klarer vi å legge noe igjen i det gamle året og starte på nytt. Det vil tiden vise, noe klarer vi kanskje å legge bak oss, mens annet rask blir vi aldri kvitt.


Jeg vet det høres banalt ut, men det er ikke annet å gjøre enn å brette opp armene, hive den gamle bagasjen og starte på nytt uansett hvor lang tid det tar, om det er et nytt år eller ikke, en dag vil livet smile til deg også:)


CARPE DIEM!


Jeg ønsker dere alle et riktig godt nyttår.



Fullmåne over Vanntindan.


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...