fredag 5. februar 2010

ENDELIG ER SOLA TILBAKE






Etter et par månder med mørketid her nord er sola endelig kommet tilbake. Den offesielle soldagen her på Hansnes er 28.januar, men da var det litt skyer som gjorde at vi ikke fikk sett den. Det blir lysere og lysere for hver dag som går, og det er så herlig. Vi har hatt en fantastisk vinter med flott, kaldt og klart vær, få skikkelige uværsdager, det eneste vi mangler er snø. Det er utrolig at vi i februar har så lite snø. Jeg har aldri opplevd det før. Æ være en som er gla i en tur på ski i skikkelig vinterlandskap med snødekte fjell og vidder er det ikke noe særlig å bare ha fått seg et par turer på ski denne sesongen.


På jobben hadde vi solboller (berlinerboller) og kakao og vi koste oss skikkelig i lunsjen. Det er en tradisjon her i Tromsøområdet å spise solboller (berlinerboller) og drikke kakao på soldagen. Butikkene har solboller i ulike varianter: med sukker på, med vaniljefyll eller med syltetøy. Jeg liker best den tradisjonelle med sukker på.
NAM NAM

2 kommentarer:

  1. Det høres ut som en fin tradisjon å feire soldagen med solboller og kakao. Det må være deilig og se sola igjen. Synd du ikke har fått brukt skia så mye i vinter da, her på Østlandet er det flott skiføre for tida. Ha en fortsatt fin helg.

    SvarSlett
  2. Takk for det Gunn. Ha en fin dag til du og.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...