onsdag 27. februar 2013

Aktiv lørdag

På lørdag hadde jeg og minstemann en koselig lørdag i byen. Siden det var starten på vinterferien fant vi ut at vi skulle finne på noe moro (resten av ferien får han huset for seg selv på dagen, mens vi voksne er på jobb). Først dro vi til ishallen i Tromsø for å gå på skøyter. Det er mange år siden sist, men vi holdt oss stort sett på føttene og det var kjempegøy.


 
 



Etterpå dro vi til jordbærpikene og spiste en kjempegod lunsj. Vi fikk shoppet litt også, selv om minstemann skyr det fikk jeg gjort de viktigste ærend.
 
 
Til sist dro vi på kino og så Hobbiten- en uventet reise. En spennende film som handler om historien før ringenes herre filmenes historie:
 
Fra den Oscar-vinnende filmskaperen Peter Jackson kommer nå "Hobbiten: En uventet reise", den første filmen i en trilogi som bygger på det stadig like populære mesterverket "Hobbiten" av J.R.R. Tolkien.
De tre filmene er en beretning om hva som skjer i Midgard 60 år før "Ringenes Herre", som Jackson og filmteamet hans brakte til kinolerretet i den sensasjonelle trilogien som kulminerte med Oscar-vinneren "Ringenes herre: Atter en konge".

I denne eventyrlige historien følger vi ferden til hovedpersonen Bilbo Lommelun, som kastes ut i en episk kamp for å vinne tilbake det tapte dvergenes rike - Erebor - fra den fryktelige dragen Smaug. Etter uventet å ha blitt kontaktet av trollmannen Gandalv Grå, slutter Bilbo seg til et reisefølge på 13 dverger, ledet av den legendariske krigeren Thorin Eikenskjold. Ferden deres skal føre dem gjennom vilt og forrædersk land som vrimler av tusser og orker, dødelige varger og trollmenn.

Selv om målet for reisen ligger i øst, ved det øde Ensomfjellet, må de først komme seg gjennom tussenes tunneler, der Bilbo møter skapningen som skal forandre livet hans for alltid: Gollum.

Her, alene med Gollum, ved bredden av en underjordisk sjø, henter den beskjedne Bilbo Lommelun fram oppfinnsomhet og tapperhet som til og med forbløffer ham selv, og i tillegg får han tak i Gollums "kostelige" ring, som har svært uventede og nyttige egenskaper... En enkel gullring som er knyttet til hele Midgards skjebne på måter Bilbo knapt kan fatte.



Litt slitne, men veldig fornøyde var vi hjemme i nitida om kvelden. En flott dag for mamsen og lillegutt.
 
 
Ønsker alle en flott dag.
 
 
SIV


2 kommentarer:

  1. Høres ut som en veldig flott lørdag. :)

    SvarSlett
  2. ååå det hørtes gøy ut!! savne dokker masse! kjempe gla i dæ!! <3

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...