mandag 5. juli 2010

SKANDIACUP Trondheim





Kom hjem i går etter en uke i Trondheim sammen med småjentelaget som jeg trener. Vi har hatt en fantastisk uke der. Vi var med på Skandiacup.
Innledende runder:
Sverresborg- Ringvassøy    2-2
Astor  - Ringvassøy  0- 1
Ringvassøy  - Utskarpen 1-1

Med disse resultatene gikk vi videre til kvartfinalen:

Tiller  - Ringvassøy  2-2 
Tiller videre til semifinalen på 5-4 i cornere.

Kjipt å tape på denne måten, men sånn e no spillereglene. Vi trøstet oss med at vi faktisk ikke hadde tapt en kamp og at når Brasil røk ut i kvarten var det greit at vi også gjorde det.

Sammen med 3 andre foreldre, 11 spillere og 1 maskot dro vi til Trondheim 27.juni og kom hjem igjen 4.juli. Vi har hatt en opplevelsesrik uke. Mye fotballspilling selvfølgelig, men også endel kulturelle opplevelser ble det anledning til: Nidarosdomen, Munkholmen, Vitensenteret, Thyholttårnet, Bakklandet, Bybroen og Nidelven. Vi har busset mye og fått sett oss rundt i Trondheim på disse turene. Lerkendal og Rosenborgkamp fikk vi også vært med på. Fredag kveld hadde vi grillfest i Korsvika som ligger like nedenfor Lade skole hvor vi bodde.
Når man er på tur med et jentelag må en regne at de aller fleste ville på shopping og det fikk vi også gjort. Mange nye plagg og andre ting ble kjøpt inn og de nye bankkortene ble ganske varm til tider:) Koffertene var ikke så enkle å få igjen når vi skulle hjem .... skjønner dere hvorfor?



De siste dagene ble brukt til å knytte nye vennskapsbånd. Jentene fikk mange nye venner og spesielt noen gutter fra Sunnmøre var disse dagenes store samtaleemner og tror nok at noen amors piler traff....

I hvertfall har vi alle hatt en flott og minnerik tur. Tusen takk til de andre reiselederne og til jentene som var eksemplariske. Dokker e unik. E så glad i denne gjengen!!!


post signature

1 kommentar:

  1. Det var skikkelig morsomt, har mange gode minner der i fra :) Kjempe gøy!
    Klem <3

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...