søndag 27. mai 2012



Besøk fra Svalbard

Denne helgen har vi hatt besøk fra Svalbard. Wiggos søskenbarn med familie har vært en tur på fastlandet. Kjempekoselig!!

Pinsehelga er her med ei skikkelig "pinserie". Regn, vind og 4 grader...kjedelig når Sør-Norge skryter av at de har det så varmt, ja nesten for varmt.
Men det er ikke verre enn at det er godt for noe. Snøen smelter, løvet spretter, gjøken goler og det blir varmere. Snart starter topptursesongen. Gleder meg masse. Allerede neste uke går startskuddet for Til topps i Karlsøy og da har vi familietur til Storheia.

En ting er i hvertfall helt sikkert midtnattsola er TILBAKE





Ha ei flott pinsehelg!!!

post signature

onsdag 23. mai 2012

Rypevottene til finalen



Tidligere har jeg skrevet et innlegg om rypevottene jeg har designet og strikket. Sendte bildet av dem inn til en strikke-konkurranse og tenk i går fikk jeg mail om at de er gått videre til finalen. Yeeeee....

Idag har jeg sendt vottene og mønsteret inn til vurdering, så no venter jeg i spenning hva resultatet blir. Synes det var utrolig gøy at de gikk videre, hadde liksom ikke tenkt det da. Ble bare med for artighets skyld. Vinneren blir kunngjort etter 1.juni......







post signature

onsdag 9. mai 2012

Sommarøy

Som sikkert flere vet er jeg toppguide i Til Topps i Karlsøy. Det er et aktivitetstilbud for alle som har lyst til å gå på tur.


Det er 15 fjelltopper som man kan bestige, noen er krevende, noen litt lettere og noen helt enkle. Man registrerer seg med en kode på hver topp. Premiering til de som har gått 5, 10 eller 15 topper.

Som toppguide har en ansvaret for å merke og vedlikeholde løypa slik at det er lett å finn fram. Vi har også fellesturer med guide. Til topps i Karlsøy drives av Kvinneutvalget i Karlsøy jeger og fiskeforening.



I 2011 fikk Til topps i Karlsøy kulturprisen, noe som er kjempebra og som vi er meget stolt over.

Dette er fjerde året jeg er med og tredje år som toppguide.

I helga hadde kvinneutvalget arrangert en toppguidesamling på Sommarøya. Vi hadde en fantastisk flott samling. Vi kommer fra forskjellige øyer i kommunen og nå fikk vi anledning til å bli bedre kjent med hverandre. Fredagen hadde vi presentasjon av oss selv på en litt morsom måte, gruppeoppgaver med quiz, herlig 3-rettersmiddag, med andre ord en veldig hyggelig kveld.


Vi bodde på sjøbuene til Sommarøy Artic hotell. Her var det fint å sitte ute

 


Quiz


Lørdagen startet vi med en god frokost for deretter å ha faglig inputt.



LØFT


Vi avsluttet samlinga med en flott topptur til Hillesøys høgste topp, Nordkollen 211 mho. Det var en luftig oppstigning der vi enkelte plasser måtte holde oss fast i et tau. På toppen var det en fantastisk utsikt. Nordover mot Håja og Rebbenesøy langt i det fjerne, sørover mot Edøy, Hekkingen og Senja.












Gleder meg stort til nye fjelltopper og til årets sesong. Foten føles bra og jeg er klar!!!


post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...