fredag 9. mars 2012

Strikkestrikkestrikkestrikke

Mens jeg har vært sykemeldt har mye av tida gått til håndarbeid. Har gjort ferdig en hel del med halvferdig arbeid, og er kommet godt ned i bunken. Helt utrolig hva jeg har begynt på, for så å bli lei og startet på noe nytt. Det er veldig vanskelig å gå forbi strikkebutikken som jeg bruker uten å komme ut derifra med en masse nytt garn. Jeg får rett og slett abstinenser eller noe sånt, sier til meg selv flere ganger: "Siv du har jo masse garn hjemme og du er ikke ferdig med det ene eller det andre". JADA jeg er helt enig, men plutselig er butikken der, og før jeg vet orde av det har jeg en ny pose i hånden og er på tur ut av butikken glad og fornøyd.

Her er endel av det jeg har strikket:



 Fargeglade lester som tanta mi har fått




Flere fargeglade lester





Bunad til Konrad som vi er gudforeldre for.
2 års gaven til han.















Strømpene til bunaden




Enda en fargeglad lest. Denne er bursdagsgave til venninnen min.


Ha en flott og fargerik dag!!

post signature

onsdag 7. mars 2012

Endelig...

e gipsen fjernet. Det gjorde jeg forrige onsdag. Det var rart. Foten var ikke til å kjenne igjen, helt deformert, men det skjønner jeg. Den har jo vært inneklemt i en gips liksom. Jeg klarte ikke å gå ordentlig på den med det samme, den var fortsatt hoven og vondt. Nå etter en uke går det bedre. Slik så den ut samme dagen gipsen var fjernet. Ikke noe pent syn akkurat...




Har vært å gått småturer ute, i går en litt lengre tur og i dag tok jeg på meg fjellskiene og gikk en liten tur i marka. Det var bare helt fantastisk. Strålende sol og herlig skiføre.





Neste uke er det tilbake i jobb for fullt. Resultatet av opersjonen er for tidlig i si noe om, skal i røntgen på fredag og til kontroll neste uke. Men jeg synes at det går framover dag for dag, det er mindre vondt og jeg klarer å bøye tåen mer og mer.

Ha en flott dag



post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...